Wirebon Solar lyhyesti


Wirebon Oy suuntaan toimintaansa Suomen alati kasvaville aurinkosähkömarkkinoille tavoitteena toimittaa 1 MWp toimitettuja aurinkosähkövoimaloita vuoden 2020 loppuun mennessä.

Wirebon Solar on keväällä 2018 rekisteröity Wirebon Oy:n aputoiminimi, jonka kautta yritys keskittyy tarjoamaan laadukkaita aurinkosähköjärjestelmätoimituksia sekä yksityis- että teollisuusasiakkaille.

Wirebon Solar tekee asennusyhteistyötä Solar Wizardsin kanssa sekä mittausyhteistyötä Tukia Consulting Oy:n kanssa. Solar Wizards on myös sertifioitu aurinkosähköasennusliike ja Tukia Consulting Oy on mittaustekniikkaan, -käyttöliitttymiin sekä -järjestelyihin erikoistunut asiantuntija.

Koska jokainen aurinkovoimala on erilainen kokonaisuus palvelun tavoite on tarjota asiakkaalle kohteeseen parhainten soveltuva kokonaisuus, joka mahdollistaa järjestelmän huolettoman käytön sekä pitkäikäisen ja tehokkaan toiminnan.

Yrittäjällä on yli 20 vuoden kokemus rakentamisen ja sähkötekniikan alalta sekä Motivan Uusiutuvan energianasentajien sertifiointitoimikunnan aurinkosähköasentajasertifiointi.

Wirebon Solarin seuraa aktiivisesti tekniikan kehittymistä sekä tekee tiivistä yhteistyötä alan toimijoiden kanssa Suomessa ja Euroopassa. Wirebon Solarin materiaalitoimittajia Suomessa ovat mm. Onninen, SLO, Kauko, Rexel, Ahlsell sekä Krannich Saksassa.

Laajan yhteistyö- ja kumppanuusverkoston ansiosta Wirebon Solar voi palvella asiakasta joustavasti ja monipuolisesti kaikissa aurinkosähköasioissa.

Ota yhteyttä!Jarkko Tiiro, (DI sähköjärj.)

suunnittelu ja asennus

Wirebon Solar

+358 44 979 4226
jarkko.tiiro@wirebon.com

Sertifioitu asentaja